"Kto bowiem przestaje pogłębiać swoją wiedzę i kształtować charakter, a więc pracować nad sobą, by rozwinąć jak najszerzej swoje horyzonty, przestaje żyć.” Thomas Bernhard „Wymazywanie. Rozpad”

sobota, 20 lutego 2016

KONKURS URODZINOWY #9 "Zajmę się tobą"





KONKURS URODZINOWY przeznaczony jest dla fanów bloga Nowe Horyzonty oraz Wydawnictwa HarperCollins Polska.

Wspólnie z Wydawnictwem HarperCollins Polska zapraszamy do udziału w konkursie. Do wygrania „Zajmę się tobąMary Kubica. Więcej informacji o książce znajdziecie <tutaj>.

Proszę o uważne zapoznanie się z regulaminem konkursu:

- Organizatorem konkursu jest właścicielka bloga Nowe Horyzonty.
- Sponsorem nagrody jest Wydawnictwo HarperCollins Polska. Bardzo dziękuję za przeznaczenie książki na konkurs.
- Konkurs trwa od dnia 20.02.2016 do 22.02.2016 do godziny 18:00. Zgłoszenia przysłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę.
- W konkursie mogą brać udział osoby mieszkające na terenie Polski (nagroda nie zostanie wysłana zagranicę), które są fanami fanpage i bloga Nowe Horyzonty oraz Wydawnictwa HarperCollins Polska.
- Jedna osoba może się zgłosić tylko raz!
- Wygrywa odpowiedź, która MOIM zdaniem będzie najciekawsza. Wyniki zostaną podane najpóźniej do 7 dni po zakończeniu konkursu.
- Po ogłoszeniu wyników, zwycięzca ma 3 dni na podanie danych do wysyłki nagrody. W przypadku wygranej - osoby biorące udział w konkursie zgadzają się na publikację imienia i nazwiska oraz pracy konkursowej.
- Wysyłka nagrody nastąpi ze strony Wydawnictwa HarperCollins Polska w ciągu dwóch tygodni od przesłania wyników.
-Nagrodą w konkursie jest książka Zajmę się tobąMary Kubica.
- Konkurs organizowany jest na blogu.
- Jeżeli będzie mniej niż 10 zgłoszeń, konkurs zostanie anulowany.
- W komentarzu pod postem konkursowym proszę o udzielenie odpowiedzi na zadane pytanie.
- Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu, oczywiście w trakcie trwania konkursu, nie po zakończeniu.
- Udział w konkursie oznacza akceptację niniejszego regulaminu.
- Nieprawidłowe zgłoszenia nie będą brane pod uwagę!

Warunki jakie powinniście spełnić, aby Wasze zgłoszenie zostało przyjęte to:

1. Wyraź chęć wzięcia udziału w konkursie.
2. Podaj swój e-mail.
3. Osoby anonimowe proszone są o podpisanie się imieniem i nazwiskiem.
4. Polub fanpage sponsora nagrody i organizatora konkursu oraz zostań publicznym obserwatorem bloga (lewy pasek) – podaj dane profilu facebook oraz nick którym posługujesz się na blogu.
5. Miło będzie jeżeli udostępnisz ten post na swojej tablicy.
6. Wykonaj zadanie konkursowe.

Przykład zgłoszenia:

Zgłaszam się!
E-mail:
Imię i nazwisko:
Lubię/ obserwuję jako:
Odpowiedź:

ZADANIE KONKURSOWE:

Wymyśl hasło reklamujące Nowe Horyzonty, forma dowolna.

Powodzenia!


Bardzo Was proszę dokładnie przeczytajcie regulamin, abym nie musiała odrzucać nieprawidłowych zgłoszeń.





16 komentarzy:

  1. Zgłaszam się!
    E-mail: wrobel.g89@gmail.com
    Imię i nazwisko: Grażyna Wróbel
    Lubię/ obserwuję jako: Grażyna Wróbel
    Odpowiedź:

    Nowe Horyzonty otworzą Ci oczy na książkowy świat.

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się!
    E-mail: mariaxdex@gmail.com
    Imię i nazwisko: Maria De
    Lubię/ obserwuję jako: Maria De
    Odpowiedź:
    Nowe Horyzonty zawładną nie tylko Twoim umysłem ale i sercem.

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się!
    E-mail: iza.81@o2.pl
    Imię i nazwisko: iza Wyszomirska
    Lubię FB jako: Iza Wyszomirska / obserwuję bloga jako: izabela81
    Odpowiedź:
    Szczęście garściami chwyta, ten kto z Nowymi Horyzontami czyta.

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się!
    E-mail: neroborgia@gmail.com
    Imię i nazwisko: Wiktoria Trebuniak
    Lubię/obserwuję jako: Wiki Trebuniak / Tysiąc Żyć czytelnika
    Odpowiedź:
    Nowe Horyzonty poprawią twoje książkowe fronty :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Zglaszam sie!
    toskaniau@hotmail.com
    Ula ex wysokinska rogalska
    Toskaniau

    Gościu, rizgość się w moich progach i poznaj Nowe Horyzonty.

    OdpowiedzUsuń
  6. Zgłaszam się!
    E-mail: k.kwiatkowska.hotowy@gmail.com
    Imię i nazwisko: Katarzyna Kwiatkowska-Hotowy
    Lubię FB jako Katarzyna Kwiatkowska-Hotowy
    Obserwuję jako Katarzyna Kwiatkowska
    Odpowiedź:
    Wydawnictwo Nowe Horyzonty - bo w czytaniu są wciąż nowe lądy do odkrycia.

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgłaszam się!
    E-mail: aga1745@wp.pl
    Imię i nazwisko: Agnieszka Kosińska
    Lubię fb jako Agnieszka Kosińska i tam baner
    Obserwuję jako Molek Molek
    Odpowiedź:
    Gdy tylko wejdziesz na Nowe Horyzonty to wiesz już, że książkami zapchasz wszystkie swoje kąty.

    OdpowiedzUsuń
  8. zgłaszam się
    lubię i obserwuję jako Paulina Łakoma
    antoniak24@wp.pl

    Nowe horyzonty- przekroczmy granicę razem

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się!
    E-mail:sallybrovn@wp.pl
    Imię i nazwisko:Elżbieta Jóźwiak
    Lubię/ obserwuję jako:SallyBrovn
    Odpowiedź: Nowe horyzonty – świat książek bez granic.

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się
    E-mail beata.antoniak1@op.pl
    Imię i nazwisko Beata Grądys
    Lubie/obserwuję jako Beata Grądys Antoniak

    Nowe Horyzonty- odkryjesz nieznane lądy 😊

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się!
    E-mail: monika_laznowska@wp.pl
    Imię i nazwisko: Monika Łaznowska
    Lubię/ obserwuję jako: Monika Łaznowska
    Odpowiedź: Nowe Horyzonty otworzą przed Tobą nowy świat na wspaniałe książki

    OdpowiedzUsuń
  12. Zgłaszam się!
    E-mail: martucha180@tlen.pl
    Imię i nazwisko: Marta Korycka
    Obserwuję: ze swojego bloga W szponach literek
    Odpowiedź: Nowe Horyzonty – nowe spojrzenie na książki.

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się!
    Email agnieszka.srednicka😊interia.pl
    Agnieszka Średnicka lubię,
    A obserwuje jako Agusia
    Nowe horyzonty to wydawnictwo, które o czytaniu wie już wszystko. Wystarczy mu tylko zaufać i najlepszych autorów zalukać.
    L

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się!
    E-mail: beatakandzia@gmail.com
    Imię i nazwisko: Beata Kandzia
    Lubię/ obserwuję jako: Beata Kandzia
    Odpowiedź:
    Każda zrecenzowana książka na Nowe Horyzonty, ukaże Ci jej szersze wspaniałe nowe horyzonty.

    OdpowiedzUsuń
  15. KONKURS ZAKOŃCZONY! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ZGŁOSZENIA, NIEBAWEM OPUBLIKUJĘ WYNIKI :)

    OdpowiedzUsuń