"Kto bowiem przestaje pogłębiać swoją wiedzę i kształtować charakter, a więc pracować nad sobą, by rozwinąć jak najszerzej swoje horyzonty, przestaje żyć.” Thomas Bernhard „Wymazywanie. Rozpad”

sobota, 25 czerwca 2016

[KONKURS]: "Tonia" I. M. Żytkowiak





KONKURS przeznaczony jest dla fanów bloga Nowe Horyzonty oraz Wydawnictwa Replika.

Wspólnie z Wydawnictwem Replika zapraszamy do udziału w konkursie. Do wygrania jest książka „Tonia” Iwony Małgorzaty Żytkowiak. O książce możecie przeczytać <tutaj>.


Proszę o uważne zapoznanie się z regulaminem konkursu:

- Organizatorem konkursu jest właścicielka bloga Nowe Horyzonty.
- Sponsorem nagrody jest Wydawnictwo Replika. Bardzo dziękuję za przeznaczenie nagrody na konkurs.
- Konkurs trwa od dnia 25.06.2016 do 03.07.2016 do godziny 23:59. Zgłoszenia przysłane po tym terminie nie będą brane pod uwagę.
- W konkursie mogą brać udział osoby mieszkające na terenie Polski (nagroda nie zostanie wysłana za granicę), które są fanami fanpage i bloga Nowe Horyzonty oraz Wydawnictwa Replika.
- Jedna osoba może się zgłosić tylko raz!
- Wygrywa osoba, której odpowiedź najbardziej mnie zadowoli. Wyniki zostaną podane najpóźniej do 7 dni po zakończeniu konkursu.
- Po ogłoszeniu wyników, zwycięzca ma 3 dni na podanie danych do wysyłki nagrody. W przypadku wygranej - osoby biorące udział w konkursie zgadzają się na publikację imienia i nazwiska oraz pracy konkursowej. UWAGA! Nigdy nie kontaktuję się z Wami w sprawie wygranej poprzez e-mail. To do zwycięzcy należy zgłoszenie się do mnie w wiadomości prywatnej. Dlatego uważajcie na wszelkiego rodzaju wiadomości, które trafiają do Waszych skrzynek.
- Wysyłka nagrody nastąpi ze strony Wydawnictwa Replika w ciągu dwóch tygodni od przesłania wyników.
- Nie odpowiadam za przesyłki zagubione na poczcie.
- Nagrodą w konkursie jest jeden egzemplarz książki „Tonia” I. M. Żytkowiak.
- Jeżeli będzie mniej niż 10 zgłoszeń, konkurs zostanie anulowany.
- Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu, oczywiście w trakcie trwania konkursu, nie po zakończeniu.
- Udział w konkursie oznacza akceptację niniejszego regulaminu.
- Nieprawidłowe zgłoszenia nie będą brane pod uwagę!

Warunki jakie powinniście spełnić, aby Wasze zgłoszenie zostało przyjęte to:

1. Wyraź chęć wzięcia udziału w konkursie.
2. Polub fanpage sponsora nagrody - Wydawnictwa Replika.
3. Polub fanpage organizatora konkursu Nowe Horyzonty oraz zostań publicznym obserwatorem bloga.
4. Miło będzie jeżeli udostępnisz ten post na swojej tablicy.
5. Wykonaj zadanie konkursowe.

Przykład zgłoszenia:

Zgłaszam się!
Lubię na FB jako:
Bloga obserwuję jako:
Baner:
Odpowiedź:

ZADANIE:
Podaj przynajmniej dwa tytuły książek (pomijając „Tonię”), które napisała Iwona Małgorzata Żytkowiak. Może mieliście okazję czytać którąś powieść autorki?

Powodzenia!

Bardzo Was proszę dokładnie przeczytajcie regulamin, abym nie musiała odrzucać nieprawidłowych zgłoszeń.

UWAGA! Nigdy nie kontaktuję się z Wami w sprawie wygranej poprzez e-mail. To do zwycięzcy należy zgłoszenie się do mnie w wiadomości prywatnej. Dlatego uważajcie na wszelkiego rodzaju wiadomości, które trafiają do Waszych skrzynek.


45 komentarzy:

  1. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Joanna Zieleniecka
    Bloga obserwuję jako: Joanna Zieleniecka
    Baner:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=810509345717793&id=100002762040202
    Odpowiedź: "Tam, gdzie Twój dom", "Spotkania przy lustrze".

    OdpowiedzUsuń
  2. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Katarzyna Iwańczak
    Bloga obserwuję jako: Katarzyna Iwańczak
    Baner: https://www.facebook.com/katarzyna.iwanczak.92
    Odpowiedź: Kobiety z sąsiedztwa, Dokąd teraz? Czytałam "Dokąd teraz?", bardzo mi się podobała, to dokładnie moje klimaty:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się.
    Lubię na fb jako: Daga Janik
    Obserwuje jako: Dagmara Janik
    baner: https://m.facebook.com/profile.php?fref=nf&ref=m_notif&notif_t=comment_mention
    Odpowiedź: "Dokąd teraz?", "Tan, gdzie twój dom". Niestety nie czytałam żadnej książki tej autorki :-(

    OdpowiedzUsuń
  4. Zgłaszam się.
    Lubię na fb jako: Daga Janik
    Obserwuje jako: Dagmara Janik
    baner: https://m.facebook.com/profile.php?fref=nf&ref=m_notif&notif_t=comment_mention
    Odpowiedź: "Dokąd teraz?", "Tan, gdzie twój dom". Niestety nie czytałam żadnej książki tej autorki :-(

    OdpowiedzUsuń
  5. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Klaudia Aleksandra Grabowska
    Bloga obserwuję jako: Klaudia Aleksandra Grabowska
    Baner: (w zakładce Konkursy): czytanawniesamowitychksiazkach.blogspot.com
    Odpowiedź: ,,Spotkania przy lustrze", ,,Kobiety z sąsiedztwa". Niestety nie miałam okazji.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Uciął mi się adres bloga: https://zaczytanawniesamowitychksiazkach.blogspot.com/

      Usuń
  6. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Katarzyna Tuszyńska-Jąkalska
    Bloga obserwuję jako: Kasia T
    Baner: https://www.facebook.com/wielbicielkaksiazek/
    Odpowiedź: "Dokąd teraz?", "Tam, gdzie twój dom". Jeszcze nie miałam okazji przeczytać żadnej książki autorki, ale czas to nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Iza Wyszomirska
    Bloga obserwuję jako: izabela81
    Baner: http://sza-terazczytam.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź:
    "Kobiety z sąsiedztwa", "Tam, gdzie twój dom" - obie czytałam i zrobiły na mnie pozytywne wrażenie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Marika czyta
    Bloga obserwuję jako: Marika
    Baner: http://marikaczyta.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "Spotkania przy lustrze", "Tam, gdzie twój dom".

    OdpowiedzUsuń
  9. Zgłaszam się
    Lubię na FB jako Joanna Szarek
    Bloga obserwuję jako Asia Szach
    Wszystkie profile na FB polubione
    Post udostępniony na moim FB https://www.facebook.com/joanna.szarek.3
    W swojej biblioteczce posiadam jedną książkę autorstwa Pani Iwony Żytkowiak "Dokąd teraz" ale na oku mam też "Kobiety z sąsiedztwa" i "Tam gdzie Twój dom", a może "Spotkania przy lustrze" też mi się spodobają? Mam taką nadzieję :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się ☺
    Obserwuję jako Elżbieta Bieniek
    Lubię jako Elcia Bieniek
    Udostępniam : https://web.facebook.com/elcia.bieniek?__nodl
    Odpowiedź : Spotkania przy lustrze, Dokąd teraz?
    Niestety nie czytałam nic twórczości autorki , trzeba to zmienić 😉

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Marta Bieluczyk
    Bloga obserwuję jako: Marta Bieluczyk
    Baner: https://www.facebook.com/marta.chmur/posts/1111250868933716
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa", "Dokąd teraz?", "Spotkania przy lustrze". Niestety nie miałam jeszcze okazji czytać książek tej autorki. Może tym razem będzie okazja ;)
    Email: martabielsk@poczta.onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Anna Szczurek
    Bloga obserwuję jako: Anna SZczurek
    Baner:https://www.facebook.com/anna.szczurek.16
    Odpowiedź: "Żywot jętki" - poezja, "Spotkania przy lustrze". Nie miałam jeszcze okazji czytać książek autorki

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Teresa Kaczała
    Bloga obserwuję jako: Teresa K
    Baner: https://www.facebook.com/tere.kacza/posts/1829806377251431?pnref=story
    Odpowiedź: 1. Dokąd teraz?, 2. Kobiety z sąsiedztwa, 3. Spotkania przy lustrze, 4. Tam, gdzie twój dom, 5. Żywot jętki. Niestety nie czytałam jeszcze żadnej książki tej Autorki :(
    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłaszam się
    Lubię na fb jako Grażyna Grzesiak
    Bloga obserwuję jako Grażyna
    https://www.facebook.com/grazyna.grzesiak.1
    " Dokąd teraz? ", Kobiety z sąsiedztwa"
    Nie czytałam nic Z twórczości P. Zytkowiak

    OdpowiedzUsuń
  15. Zgłaszam się <3
    Lubię na FB jako: Ewelina Poc
    Bloga obserwuję jako: Ewelina Poc
    Baner: https://www.facebook.com/poznanskie.doktory/posts/880871738725301?pnref=story
    Odpowiedź: Kobiety z sąsiedztwa, Spotkania przy lustrze, Dokąd teraz.
    Pozdrowienia :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Edyta Chmura
    Bloga obserwuję jako: Edyta Chmura
    Baner: https://www.facebook.com/edyta.chmura.12/posts/493704977494378
    Odpowiedź: "Kobiety z sąsiedztwa", "Tam, gdzie twój dom"
    Nie znam jeszcze twórczości autorki, ale widzę, że są to książki w moim guście, muszę zatem nadrobić zaległości :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Księgarnia wspomnień
    Bloga obserwuję jako: Księgarnia wspomnień
    Baner: https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=519264961596343&id=348835718639269
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa"

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Dagmara Męcina
    Bloga obserwuję jako: Wiktoria Guziewicz
    Baner: https://plus.google.com/u/0/114865288098540414815/posts
    Odpowiedź:
    "Spotkania przy lustrze", "Dokąd teraz", "Kobiety z sąsiedztwa", "Tam, gdzie twój dom". Nie czytałam niestety żadnej z tych książek, ale bardzo bym chciała.

    OdpowiedzUsuń
  19. Zgłaszam się
    Ula ex wysokinska rogalska
    Toskaniau
    Mail toskaniau@hotmail.com

    Odpowiedz

    Dokąd teraz
    Tam gdzie twój dom

    OdpowiedzUsuń
  20. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Anastasia Lightwood
    Bloga obserwuję jako: Kinga Kmiecik
    Baner: udostępniony na fb
    Odpowiedź: ''Żywot jętki'', ''Spotkanie przy lustrze''

    OdpowiedzUsuń
  21. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Anna Żdanuk
    Bloga obserwuję jako: Ann z
    Baner: https://plus.google.com/112649669099025953194/posts/cx9uT7uFk3m
    Odpowiedź: "Dokąd teraz", "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa"

    OdpowiedzUsuń
  22. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Anna Żdanuk
    Bloga obserwuję jako: Ann z
    Baner: https://plus.google.com/112649669099025953194/posts/cx9uT7uFk3m
    Odpowiedź: "Dokąd teraz", "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa"

    OdpowiedzUsuń
  23. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: MK
    Bloga obserwuję ze swojego bloga
    Baner: http://atramentowomi.blogspot.com/p/konkursowo.html
    Odpowiedź: „Dokąd teraz?”, „Spotkania przy lustrze”, „Kobiety z sąsiedztwa”

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Alina Szymczak
    Bloga obserwuję jako: Alina Szymczak
    Baner: https://www.facebook.com/alina.szymczak.5/posts/1553843211586933?pnref=story
    Odpowiedź: 1. "Dokąd teraz?", 2. "Kobiety z sąsiedztwa", 3. "Spotkania przy lustrze", 4. "Tam, gdzie twój dom", 5. "Żywot jętki".
    Bardzo chciałabym poznać twórczość tej Pisarki <3
    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Gosia Pawlaczyk
    Bloga obserwuję jako: Gosia Pawlaczyk
    Baner: https://www.facebook.com/gosia.pawlaczyk.3/posts/1567404306896714?pnref=story
    Odpowiedź: "Dokąd teraz?", "Tam, gdzie twój dom" :)
    Trzymam mocno kciuki :)

    OdpowiedzUsuń
  26. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Iza Miś
    Bloga obserwuję jako: Szczęśliwa Mama
    Baner: https://www.facebook.com/iza.wicz/posts/10209682785690780?pnref=story
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa" :)
    Pozdrowienia!

    OdpowiedzUsuń
  27. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Justyna Potomska
    Bloga obserwuję jako: Justyna Potomska
    Baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=500154556857147&id=100005878204860
    Odpowiedź: „Kobiety z sąsiedztwa”, „Dokąd teraz?”, „Spotkania przy lustrze”, „Tam, gdzie twój dom”.
    Nie miałam jeszcze okazji czytać żadnej powieści tej autorki.

    OdpowiedzUsuń
  28. Zgłaszam się <3
    Lubię na FB jako: Aneta Pachur
    Bloga obserwuję jako: Aneta Pachurka
    Baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=562184660652297&id=100005823047128&pnref=story
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", „Dokąd teraz?”, "Kobiety z sąsiedztwa".
    Z ogromną radością poznam twórczość tej Autorki <3
    Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Basia Gren
    Bloga obserwuję jako: Basia Grencel
    Baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1782553661980064&id=100006763428433&pnref=story
    Odpowiedź: Dokąd teraz?, Kobiety z sąsiedztwa, Spotkania przy lustrze, Tam, gdzie twój dom.
    Trzymam mocno kciuki :)

    OdpowiedzUsuń
  30. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Bodziu Bogdan
    Bloga obserwuję jako: Bogdan N
    Baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1640398292945441&id=100009258577286&pnref=story
    Odpowiedź: „Kobiety z sąsiedztwa”, „Dokąd teraz?”.
    Miłej niedzieli :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Anna Wolniak
    Bloga obserwuję jako: Ania Wolniak
    Baner: https://www.facebook.com/anna.wolniak.507/posts/1559883260983064?pnref=story
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", „Dokąd teraz?” :)
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  32. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Małgorzata Krak
    Bloga obserwuję jako: Gosia Krak
    Baner: https://plus.google.com/105265675769639619668/posts/Tvsj7xgG9vH
    Odpowiedź: Iwona Małgorzata Żytkowiak napisała m. in. "Tam, gdzie twój dom" oraz "Spotkania przy lustrze".
    Niestety, nie miałam jeszcze możliwości zapoznania się z twórczością tej autorki.

    OdpowiedzUsuń
  33. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Piotr Iwanowski
    Bloga obserwuję jako: Piotr Iwanowski
    Baner: https://www.facebook.com/peter.iwanowski.3/posts/633720370126166?pnref=story
    Odpowiedź: Kobiety z sąsiedztwa, Dokąd teraz.
    Uściski :)

    OdpowiedzUsuń
  34. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Gabriela M.
    Bloga obserwuję jako: Gab riela
    Baner: http://gabrysiekrecenzuje.blogspot.com/p/konkursy.html
    Odpowiedź: "Spotkania przy lustrze" i „Dokąd teraz?”

    OdpowiedzUsuń
  35. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Agnieszka Monika
    Bloga obserwuję jako: Agnes C.
    Baner: https://www.facebook.com/agnieszkamonikac/posts/153993471671067?pnref=story
    Odpowiedź: "Kobiety z sąsiedztwa" i "Dokąd teraz?"
    Miałam okazje przeczytać tylko jedną książkę Pani Iwony Małgorzaty Żytkowiak. Rok temu, mały wakacyjny wypadek zaowocował tygodniowym przymusowym pobytem w szpitalu. Poznałam tam dziewczynę, która nie wyjmowała nosa z książek. Na jej półce przy łóżku szpitalnym leżały książki i jedną z nich sobie pożyczyłam do czytania, bo jak wiadomo czas w szpitalu strasznie się dłuży. To były "Kobiety z sąsiedztwa". Niezwykła powieść o siedmiu kobietach, które łączyło coś więcej niż tylko wspólny adres.

    OdpowiedzUsuń
  36. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Małgorzata Bula
    Bloga obserwuję jako: Melisa Anonim
    Baner: https://plus.google.com/112707786100925035622/posts/L1qQyXp9wrJ
    Odpowiedź:
    "Dokąd teraz?", "Kobiety z sąsiedztwa"

    OdpowiedzUsuń
  37. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Dorota Bula
    Bloga obserwuję jako: Mylene 17
    Baner: https://plus.google.com/111015781990396573283/posts/EBbeCCdZJYE
    Odpowiedź: "Spotkania przy lustrze", "Tam, gdzie twój dom"

    OdpowiedzUsuń
  38. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Julia Annab
    Bloga obserwuję jako: Julia Annab
    Baner: https://plus.google.com/112510652465336143275/posts/jDpi3TBx1F8
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Dokąd teraz?"

    OdpowiedzUsuń
  39. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako:Marysia Kasperczak
    Bloga obserwuję jako: Maria Kasperczak
    Baner: https://www.facebook.com/marysia.kasperczak
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Dokąd teraz?"

    OdpowiedzUsuń
  40. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Bronislaw Be
    Bloga obserwuję jako: Bronisław B
    Baner: https://plus.google.com/101404174274687291685/posts/Ukbuw2BtxR2
    Odpowiedź:
    "Kobiety z sąsiedztwa", "Spotkania przy lustrze"

    OdpowiedzUsuń
  41. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Elżbieta Mikołajczyk-Spychaj
    Bloga obserwuję jako: Ela Spychaj
    Baner: https://www.facebook.com/elaspychaj/posts/1122426794481751?pnref=story
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", „Dokąd teraz?”
    Miłego tygodnia :)

    OdpowiedzUsuń
  42. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Adam Nawrocki - to wspólne konto na FB z moim mężem :)
    Bloga obserwuję jako: Anna Nawrocka
    Baner: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1773814279529120&id=100007016956750&pnref=story
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", „Dokąd teraz?”.
    Pozdrawiamy serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  43. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Katarzyna Różalska
    Bloga obserwuję jako: Oblicza Rozy
    Baner: https://www.facebook.com/katarzyna.rozalska.58/posts/1820133571549861?story=S%3A_I100006597069249%3A1820133571549861
    Odpowiedź: "Tam, gdzie twój dom", "Kobiety z sąsiedztwa"

    OdpowiedzUsuń
  44. Zgłaszam się!
    Lubię na FB jako: Kasia Ruda
    Bloga obserwuję jako: Nabi
    Baner: https://www.facebook.com/kasia.ruda.14?pnref=story
    Odpowiedź: "Spotkania przy lustrze"; "Dokąd teraz?"; "Tam, gdzie twój dom"

    OdpowiedzUsuń